Zondagmiddag 2 december: Beleef de geschiedenis van Middelburg met verhalenverteller Johannes

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondagmiddag 2 december:
Beleef de geschiedenis van Middelburg met verhalenverteller Johannes

Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen komt op zondag 2 december naar Middelburg met een koffer vol sagen, legenden en historische verhalen. Wandelend door de binnenstad neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.   

Tijdens de Storytrail stadswandeling brengt verteller Johannes een sprankelende mix van theater, historie en sterke verhalen. Wie met hem door de Middelburgse binnenstad loopt, voelt zich ooggetuige van de geschiedenis. U ontmoet eeuwenoude notabelen, leert de fijne kneepjes van het vak van brillenmaker, vaart het zeegat uit met de onfortuinlijke Middelburgse matroos Floris en bewondert de poëzie van stadsdichter Jacob Cats. Ga mee met de Storytrail stadswandeling Middelburg en geniet van een avontuurlijke middag vol verrassende wendingen.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 2 december 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter