Beleef oud Rotterdam tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 19 april

20170927_140736-2

PERSBERICHT

Beleef oud Rotterdam tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 19 april

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 19 april de StoryTrail stadswandeling Rotterdam met verhalenverteller Jacobus. Tijdens deze bijzondere rondleiding ga je honderd jaar terug in de tijd.

De jaren ’20… Dát was een tijd! Het Witte Huis was de hoogste wolkenkrabber van Europa. Op de kades krioelde het van de sjouwermannen, de sleperswagens en de passagierende zeebonken. En op de Appelpunt was het elke dag markt. Maar er hing ook crisis in de lucht. Met alle gevaren van dien. Wandelend van de Oude Haven naar de Leuvehaven neemt verteller Jacobus je mee op een historisch avontuur.

Je beleeft de oude havenstad door de ogen van Hendrik en Sjaak, twee straatjochies die dromen van de zee, van piraten en van een reis naar Amerika. De oceaanstomers lokken, net als de prachtige aanplakbiljetten van de Holland Amerika Lijn. Zal het hun lukken het zeegat uit te varen? Of blijven ze toch maar liever in Rotterdam, hopend op een mooie betrekking als loopjongen of jongste bediende? Op zoek naar een antwoord hangen zij aan de lippen van brugwachter Kees, die ijselijke verhalen vertelt over de Duinkerkers en over het Huis in Duizend Vrezen. Hoe het gaat aflopen met onze jonge helden? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een liefdevolle ode aan de stad zoals die ooit was.

De StoryTrail stadswandeling Rotterdam begint op zondag 19 april 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter