Zondag 19 januari: Op avontuur in de geschiedenis van Gouda met verhalenverteller Brot van Gromme

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

Zondag 19 januari:
Op avontuur in de geschiedenis van Gouda met verhalenverteller Brot van Gromme

Acteur Brot van Gromme van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Gouda. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 19 januari neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.

Wandelend door de binnenstad kom je terecht in een wereld vol fantastische sagen en legenden. Samen met verteller Brot ga je op avontuur. Je ontmoet dappere helden, sluwe kooplieden en praatgrage viswijven. Je maakt kennis met de hardwerkende brouwers, kaasmakers en zakkendragers die Gouda rijk hebben gemaakt. Je bent getuige van een vreselijke stadsbrand. En je gaat samen met schipperszoon Wouter Hugesz op zoek naar zijn vader die op mysterieuze wijze is verdwenen. Hoe dat gaat aflopen? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Gouda, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 19 januari 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter