StoryTrail stadswandeling Arnhem op 23 februari: Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Overtuig

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Arnhem op 23 februari:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 23 februari vertelt acteur Phileas van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Arnhem. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek terug naar het diepe donkere stadsverleden.

Een Arnhemse stadswandeling met Phileas is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij opnieuw tot leven. U komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, macht, list en strijd. U ontmoet sluwe politici, keiharde veldheren, een geheimzinnige waarzegster én de legendarische hertog Karel van Gelre, die in Arnhem zijn hoofdkwartier had. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Arnhem is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 23 febriari 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter