Twee Utrechtse vertelvoorstellingen in februari: Wandel langs de Liefdesbreuklijn met verhalenverteller Brot van Gromme

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

Twee Utrechtse vertelvoorstellingen in februari:
Wandel langs de Liefdesbreuklijn met verhalenverteller Brot van Gromme

Op zondag 2 en zondag 16 februari presenteert Theatergezelschap Stadsavonturen twee bijzondere vertelvoorstellingen in de Utrechtse binnenstad. Verhalenverteller Brot van Gromme neemt je mee op de StoryTrail stadswandeling Utrecht, langs de eeuwenoude Liefdesbreuklijn. Ga mee en geniet van hartverscheurende én hartverwarmende sagen en legenden.

De Liefdesbreuklijn is een mysterieus fenomeen, volgens de overlevering ontstaan tijdens de woedende storm die in 1674 het schip van de Domkerk te gronde richtte. Uit die breuk borrelen vreselijke verhalen omhoog, vol van rampspoed en misère. Verhalen over liefde en verraad, verlangen en trouweloosheid. Vrolijk word je er misschien niet van, maar ach, aan de andere kant: je eigen leven steekt er gegarandeerd puik bij af. En dat is mooi meegenomen zo midden in de barre Utrechtse winter. Dus: kleed je warm, trek goede schoenen aan en stort je in een vertel-avontuur dat je niet snel zult vergeten!

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 2 en zondag 16 februari om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter