Zondag 15 maart in Den Bosch: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Persfoto-Storytrail-Verteller-Reijckhart-in-s-Hertogenbosch

PERSBERICHT

Zondag 15 maart in Den Bosch:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 15 maart de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Den Bosch. Verhalenverteller Reyckhart gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Reyckhart de helden en schurken uit het stadsverleden op tot leven. De woeste wildemannen die de stad ooit stichtten, de vrome vrouw Hadewich, de geheimzinnige Zwanenridder en natuurlijk de legendarische Bossche oeteltjes: tijdens deze StoryTrail kunt u hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die u niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 15 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter