Zondag 22 maart: Een Utrechtse stadswandeling vol liefde, verraad en verlangen

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

Zondag 22 maart:
Een Utrechtse stadswandeling vol liefde, verraad en verlangen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 22 maart een unieke StoryTrail stadswandeling door het hart van Utrechtse. Verhalenverteller Brot van Gromme neemt zijn publiek mee op een tocht vol betoverende vertellingen.

Dwars door de historische binnenstad van Utrecht loopt de legendarische Liefdesbreuklijn. Een raadselachtig fenomeen waaraan hartverscheurende verhalen verbonden zijn. Verhalenverteller Brot van Gromme kent die verhalen als geen ander – en niemand kan ze mooier en meeslepender vertellen dan hij.

Voordat je besluit om Brot van Gromme te vergezellen op zijn tocht, is een kleine waarschuwing op zijn plaats. De verhalen die hij je gaat vertellen, zijn niet al te vrolijk. En goed aflopen doen ze evenmin. Toch zul je met volle teugen genieten, want zinderend zijn ze zeker, de sagen en legenden die uit de Liefdesbreuklijn omhoog borrelen. Bereid je maar vast voor op: hunkering, verraad, verlangen, trouweloosheid, en vooral: liefde. Ga mee met verhalenverteller Brot en beleef een stadsavontuur dat je niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 22 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter