20 september & 4 oktober: StoryTrail stadswandeling Haarlem met verhalenverteller Franciscus

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

20 september & 4 oktober:
StoryTrail stadswandeling Haarlem met verhalenverteller Franciscus

Op zondag 20 september en zondag 4 oktober wandelt verhalenverteller Franciscus door de binnenstad van Haarlem, op zoek naar de mooiste sagen en legenden uit de stadsgeschiedenis. Ga je mee? Je bent van harte welkom bij deze bijzondere StoryTrail stadswandeling.

De StoryTrail stadswandeling Haarlem laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een schouwburg, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude binnenstad vormt het decor waarin Franciscus de verhalen van Haarlem tot leven wekt. 

Fantastische verhalen zijn dat, want Haarlem heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. De stad is belegerd, er is hard gevochten en er zijn geniale uitvindingen gedaan. Franciscus zal je er alles over vertellen en dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt alsof je zelf opeens in de 16e of de 17e eeuw bent beland. Wees welkom en geniet van een historisch avontuur dat je nog lang zal bijblijven!

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 20 september en zondag 4 oktober 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter