20 september & 18 oktober in Leiden: Op zoek naar Rembrandt met verhalenverteller Brot van Gromme

StoryTrail-stadswandeling-Utrecht-verteller-Brot-van-Gromme-Kom-mee

PERSBERICHT

20 september & 18 oktober in Leiden:
Op zoek naar Rembrandt met verhalenverteller Brot van Gromme

Op zondag 20 september en zondag 18 oktober wandelt verhalenverteller Brot van Gromme door de Leidse binnenstad, op zoek naar sporen van Rembrandt. Ga je mee? Je bent van harte welkom bij deze bijzondere StoryTrail stadswandeling.

De StoryTrail stadswandeling Leiden laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een schouwburg, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude Leidse binnenstad vormt het decor waarin verteller Brot de tijd van Rembrandt tot leven wekt. 

Ooit woonde en werkte Rembrandt in Leiden. Hier deed hij zijn inspiratie op en werd hij geraakt door Het Licht. Samen met verteller Brot beleef je het Leiden van toen en stap je in de voetsporen van de wereldberoemde schilder. Zo kun je genieten van een uniek historisch en cultureel avontuur dat je gegarandeerd nooit meer vergeet!      

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 20 september en zondag 18 oktober 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kinderen: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter