StoryTrail stadswandeling Arnhem op zondag 20 september: Beleef de stadsgeschiedenis met verteller Phileas

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Overtuig

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Arnhem op zondag 20 september:
Beleef de stadsgeschiedenis met verteller Phileas

Op zondag 20 september kun je weer op avontuur in de Arnhemse geschiedenis tijdens de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Phileas gidst je door de eeuwenoude binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste sagen, legenden en historische stadsverhalen.    

De StoryTrail stadswandeling Arnhem laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een schouwburg, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude binnenstad vormt het decor waarin Phileas het oude Arnhem tot leven wekt.  

Je komt terecht in een stad vol prachtige verhalen over liefde, macht, list en strijd. Je ontmoet sluwe politici, keiharde veldheren, een geheimzinnige waarzegster én de legendarische hertog Karel van Gelre, die in Arnhem zijn hoofdkwartier had. Slenter door straten en stegen, verdwaal in de tijd en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Arnhem is een heerlijke belevenis voor jong en oud.      

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 20 september 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter