StoryTrail stadswandeling Breda op zondag 20 september

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Breda op zondag 20 september:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 20 september vertelt acteur Erik de Beweerde van Theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Breda. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek mee naar het diepe donkere stadsverleden.    

Een Bredase stadswandeling met Erik is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meeslepende wijze tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, strijd en opofferingsgezindheid. Je ontmoet barse krijgsheren, slimme torenwachters, vrome begijnen én natuurlijk de bemanning van het legendarische Turfschip van Breda. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Breda is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.      

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 20 september 2020 om 12.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter