Zondag 13 september: StoryTrail stadswandeling Zutphen

deventer_yt

PERSBERICHT

Zondag 13 september: StoryTrail stadswandeling Zutphen
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Marie Louise

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 13 september de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Zutphen. Verhalenverteller Marie Louise gidst haar publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling Zutphen laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een schouwburg, maar frank en vrij in de buitenlucht. De Zutphense straten, kerken en stadsmuren vormen het decor waarin Marie Louise je de verhalen van de stad laat beleven.

Fantastische verhalen zijn het, want Zutphen heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. De stad is door allerlei vijanden belegerd, bestookt en bestormd. Tijdens de StoryTrail stadswandeling leer je die vijanden kennen, maar ook de vindingrijke en gewiekste Zutphenaren die van de nood een deugd wisten te maken. Verteller Marie Louise brengt ze stuk voor stuk tot leven en samen met hen ga je op avontuur. De StoryTrail stadswandeling Zutphen is een heerlijke belevenis voor jong en oud!

De StoryTrail stadswandeling Zutphen begint op zondag 13 september 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zutphen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter