27, 29 en 30 september: StoryTrail stadswandeling in Leiden:  Ontmoet de helden en schurken van Leidens Beleg en Ontzet

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

27, 29 en 30 september: StoryTrail stadswandeling in Leiden: 
Ontmoet de helden en schurken van Leidens Beleg en Ontzet

 

In de aanloop naar 3 oktober presenteert Theatergezelschap Stadsavonturen het meeslepende verhaal van Leidens Beleg en Ontzet. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt verteller Johannes zijn publiek mee naar het legendarische jaar 1574. Je kunt mee wandelen op zondagochtend 27 september, dinsdagavond 29 september en woensdagavond 30 september. 

Tijdens de StoryTrail stadswandeling maak je het Beleg van Leiden zelf mee. Je bent erbij als de gevreesde Spaanse commandant Valdez de stad van de buitenwereld afsluit. Je voelt mee met de Leienaars die steeds meer honger beginnen te krijgen. Je beleeft hoe wanhopige burgers in opstand komen tegen hun eigen burgemeester van der Werff. En je verzint een fantastische list om de Spanjaarden te grazen te nemen.

Verteller Johannes brengt hét verhaal van Leiden met veel vaart en humor, en met liefde voor de stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel meer zult vergeten.

Er is een StoryTrail stadswandeling Leiden op zondag 27 september 2020 (11:00 uur), dinsdag 29 september (19:00 uur) en woensdag 30 september (19:00 uur).  Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kinderen: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter