Beleef de sagen en legenden van Den Bosch met verhalenverteller Reijckhart op 13 en 27 september

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

Beleef de sagen en legenden van Den Bosch
met verhalenverteller Reijckhart op 13 en 27 september

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 13 en zondag 27 september de StoryTrail stadswandeling Den Bosch met verhalenverteller Reijckhart. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

’s-Hertogenbosch – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er wekenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Verteller Reijckhart houdt het bij anderhalf uur. In die tijd wekt hij, wandelend door de stad, de mooiste verhalen uit de geschiedenis van de Moerasdraak tot leven.   

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Wat is bijvoorbeeld het geheim van de Zoete Moeder, die elk jaar duizenden en nog eens duizenden gelovigen naar Den Bosch trekt? Wat doet die zwaan daar op de gevel van het Zwanenbroedershuis? En waarom staan er zo veel beelden op het dak van de Sint Jan? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 13 en zondag 27 september 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kinderen: € 8,84).

 

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter