Zondag 13 september in Schoonhoven: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 13 september in Schoonhoven:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen 

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 13 september de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Schoonhoven. Verhalenverteller Erik de Beweerde gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Erik de helden en schurken uit de historie van Schoonhoven tot leven. De edelmoedige weldoener Barend van Hoeff, de beroemde zeevaarder van Noort, Marrigje Ariëns de heks en de legendarische Schoonhovense klokkendieven: tijdens deze stadswandeling kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel meer zult vergeten.     

De StoryTrail stadswandeling Schoonhoven begint op zondag 13 september 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/schoonhovenReserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kinderen: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter