20 t/m 28 oktober: de Zuid-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen

20170927_140736-2

PERSBERICHT

20 t/m 28 oktober: de Zuid-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen
Beleef de geschiedenis van zeven steden tijdens een Storytrail stadswandeling

Theatergezelschap Stadsavonturen komt in oktober naar Zuid-Holland met zeven bijzondere vertelvoorstellingen. Verhalenvertellers nemen u mee op avontuurlijke wandelingen door Den Haag, Rotterdam, Delfshaven, Dordrecht, Leiden, Gouda en Schoonhoven. Ga mee en geniet van de mooiste stadsverhalen, sagen en legenden.  

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De vertellers van Stadsavonturen zijn gedreven acteurs, met liefde voor de stad en haar verleden. Met passie en humor leiden zij u door de geschiedenis. Ga mee en beleef de stadshistorie door de ogen van koningen, zeevaarders, viswijven, boeven en bouwmeesters. De Storytrail stadswandeling is een buitengewone ervaring die u niet snel zult vergeten!

Tijdens de Zuid-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen is er een Storytrail stadswandeling in Den Haag (20 oktober), Historisch Delfshaven (21 oktober), Rotterdam (23 oktober), Dordrecht (25 oktober), Schoonhoven (26 oktober), Gouda (27 oktober) en Leiden (28 oktober). Alle voorstellingen beginnen om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon per voorstelling (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter