Zaterdag 20 oktober: Storytrail stadswandeling – ontdek de verhalen van Den Haag

charlotte-13-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zaterdag 20 oktober:
Storytrail stadswandeling – ontdek de verhalen van Den Haag 

In de rijke geschiedenis van Den Haag wemelt het van de prachtige sagen, legenden en historische verhalen. Verteller Chique Charlotte van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt u de mooiste tijdens de Storytrail stadswandeling op zaterdagmiddag 20 oktober. Ga mee en neem een heerlijke duik in het verleden.

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. U beleeft de geschiedenis precies waar die zich ooit voltrok: in de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad. Verteller Charlotte brengt de Hagenezen van toen tot leven, en doet dat zo meeslepend dat u zich deel voelt van de stadshistorie. Maak kennis met Haagse helden en schurken, ga in hun schoenen staan, leef met hen mee en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zaterdag 20 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling is onderdeel van de Zuid-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 20 t/m 28 oktober van Storytrail stadswandelingen in Den Haag, Rotterdam, Delfshaven, Dordrecht, Leiden, Gouda en Schoonhoven. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter