Zondag 21 oktober: Storytrail stadswandeling – beleef de verhalen van Den Bosch

reijckhart-09-verteller-stadswandeling-storytrail-1

PERSBERICHT

Zondag 21 oktober:
Storytrail stadswandeling – beleef de verhalen van Den Bosch 

In de rijke geschiedenis van ‘s-Hertogenbosch wemelt het van de prachtige sagen en legenden. Verteller Reijckhart van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt u de mooiste stadsverhalen tijdens de Storytrail stadswandeling op zondagmiddag 21 oktober. Ga mee en neem een heerlijke duik in het verleden.

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. U beleeft de geschiedenis precies waar die zich ooit voltrok: in de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad. Verteller Reijckhart brengt de Bosschenaren van toen tot leven, en doet dat zo meeslepend dat u zich deel voelt van de stadshistorie. Maak kennis met de helden en schurken van vroeger, ga in hun schoenen staan, leef met hen mee en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen.

De Storytrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 21 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter