Zondag 21 oktober: Storytrail stadswandeling Arnhem Beleef de historie van de stad

stadswandeling zwolle storytrail verhalen verteller godefridus handen

PERSBERICHT

Zondag 21 oktober: Storytrail stadswandeling Arnhem
Beleef de historie van de stad 

In de rijke geschiedenis van Arnhem wemelt het van de prachtige sagen, legenden en historische verhalen. Verteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt u de mooiste tijdens de Storytrail stadswandeling op zondagmiddag 21 oktober. Ga mee en neem een heerlijke duik in het verleden.

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. U beleeft de geschiedenis precies waar die zich ooit voltrok: in de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad. Verteller Godefridus brengt de Arnhemmers van vroeger tot leven, en doet dat zo meeslepend dat u zich deel voelt van de stadshistorie. Maak kennis met de helden en schurken uit het stadsverleden, ga in hun schoenen staan, leef met hen mee en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen.

De Storytrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 21 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
https://secure.gravatar.com/avatar/ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=100

Charlotte

Laat een reactie achter