Storytrail stadswandeling op zondag 21 oktober: Beleef de verborgen verhalen uit het verleden van Delfshaven

storytrail stadswandeling rotterdam delfshaven verhalen vertller johannes jij 574x web

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling op zondag 21 oktober:
Beleef de verborgen verhalen uit het verleden van Delfshaven

 In de straten en stegen van historisch Delfshaven liggen spannende en meeslepende verhalen verborgen. Verhalen over rijkdom en armoede, strijd en list. U kunt die verhalen beleven tijdens de Storytrail stadswandeling met verhalenverteller Johannes. Op zondag 21 oktober gidst hij u door het bewogen stadsverleden. Ga mee en geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.

Verteller Johannes is aangesloten bij theatergezelschap Stadsavonturen. Gedreven en met veel humor brengt hij de geschiedenis van Delfshaven tot leven. Dwalend door het eeuwenoude stadje ontmoet u de helden en schurken van vroeger. Schippers en zakkendragers, haringvissers en zeehelden: tijdens deze wandeling komen ze allemaal voorbij. Hoor hun verhalen, voel met hen mee, lach, huiver, pink een traantje weg… en beleef een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Delfshaven begint op zondag 21 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling is onderdeel van de Zuid-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 20 t/m 28 oktober van Storytrail stadswandelingen in Den Haag, Rotterdam, Delfshaven, Dordrecht, Leiden, Gouda en Schoonhoven. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter