Dinsdag 23 oktober: Storytrail stadswandeling Beleef de verhalen van oud Rotterdam

Stadswandeling Storytrail Rotterdam Leuvehaven Oude Haven met Jverteller Johannes

PERSBERICHT

Dinsdag 23 oktober: Storytrail stadswandeling
Beleef de verhalen van oud Rotterdam

Nog geen honderd jaar geleden was Rotterdam een stad van stoomschepen en sjouwermannen, vol passagierende zeelui die bewonderend omhoog keken naar de hoogste wolkenkrabber van Europa. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen neemt u mee terug naar die tijd. Ga mee met de Storytrail stadswandeling op dinsdag 23 oktober en beleef het oude Rotterdam tijdens een wandeling vol spannende en romantische verhalen.

Verteller Johannes neemt u mee langs de kades van de Oude Haven, de Wijnhaven en de Leuvehaven. Wie goed kijkt, ziet daar nog steeds de sporen van vroeger. Laat u meesleuren in de verhalen, ontmoet zeebonken en koperbouten, geniet heimelijk van historische Rotterdamse kwajongensstreken en droom van een reis met de Lijn naar Amerika. De Storytrail stadswandeling Rotterdam is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Rotterdam begint op dinsdag 23 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: https://storytrail.nl/stadswandeling/rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling is onderdeel van de Zuid-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 20 t/m 28 oktober van Storytrail stadswandelingen in Den Haag, Rotterdam, Delfshaven, Dordrecht, Leiden, Gouda en Schoonhoven. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter