Donderdag 25 oktober: Storytrail stadswandeling Dordrecht Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Donderdag 25 oktober: Storytrail stadswandeling Dordrecht
Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden

Dordrecht is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Dordrecht. Op donderdagmiddag 25 oktober bent u van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling.

Verteller Godefridus neemt u mee naar het historische Dordt. In het prachtige decor van de binnenstad bent u getuige van de bewogen stadsgeschiedenis en maakt u kennis met de stadsbewoners van toen. U ontdekt hoe zij rijker en machtiger werden dan hun buren in Rotterdam. U bent er bij als zij de strijd aangaan met piraten en smokkelaars. En u staat op de eerste rij als de Dordtenaren zich te weer stellen tegen die andere vijand: het water. Spannende verhalen zijn het, vol passie, liefde, strijd en heldenmoed. Maak het zelf mee tijdens de Storytrail stadswandeling Dordrecht, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht begint op donderdag 25 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling is onderdeel van de Zuid-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 20 t/m 28 oktober van Storytrail stadswandelingen in Den Haag, Rotterdam, Delfshaven, Dordrecht, Leiden, Gouda en Schoonhoven. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter