Vrijdag 26 oktober: Storytrail stadswandeling Schoonhoven Ontmoet de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Vrijdag 26 oktober: Storytrail stadswandeling Schoonhoven
Ontmoet de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Schoonhoven is een stad met een rijke geschiedenis, vol prachtige verhalen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt u de mooiste tijdens de Storytrail stadswandeling. Op vrijdag 26 oktober gidst hij u door het bewogen stadsverleden. Ga mee en geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.

Weet u hoe het komt dat er in Schoonhoven zo’n schitterend weeshuis staat? Kent u het wonderlijke verhaal van Sint Eloy, de beschermheilige van de Schoonhovense zilversmeden? En heeft u wel eens oog in oog gestaan met een echte Schoonhovense klokkendief? Tijdens de Storytrail stadswandeling van verhalenverteller Johannes beleeft u de stadsgeschiedenis alsof u er middenin staat. Dwalend door straten en stegen ontmoet u de helden en schurken van vroeger. Hoor hun verhalen, voel met hen mee, ga misschien zelfs even in hun schoenen staan, lach, huiver, pink een traantje weg… en geniet van een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Schoonhoven begint op vrijdag 26 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-schoonhoven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling is onderdeel van de Zuid-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 20 t/m 28 oktober van Storytrail stadswandelingen in Den Haag, Rotterdam, Delfshaven, Dordrecht, Leiden, Gouda en Schoonhoven. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter