24 juni: Storytrail stadswandeling Deventer vol sagen en legenden

deventer_yt

PERSBERICHT

24 juni: Storytrail stadswandeling Deventer vol sagen en legenden

Verhalenverteller Marie-Louise van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door Deventer. Op zondag 24 juni is zij uw gids. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad kunt u genieten van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.  

Statige gevels, eeuwenoude straten, machtige kerken: in Deventer zijn de versteende getuigen van de rijke stadshistorie overal te bewonderen. Maar wie de geschiedenis écht wil leren kennen, gaat op zoek naar de verhalen achter de stenen. Verhalen over de helden en schurken die de stad bevolkten, lang vergeten sagen, geheime legenden. Verhalenverteller Marie-Louise gaat met u op zoek naar die verborgen schatten uit de stadsgeschiedenis. Met passie en humor brengt zij het verleden tot leven. Ga mee en geniet van een middag vol meeslepende, bizarre en ontroerende vertellingen.

De Storytrail stadswandeling Deventer begint op zondag 24 juni 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter