Vrijdag 11 mei: Beleef de geschiedenis van Hoorn met verhalenverteller Johannes

Zo 9 okt. 14:00 uur Stadswandeling Hoorn – Verhalenverteller Johannes

PERSBERICHT

Vrijdag 11 mei:
Beleef de geschiedenis van Hoorn met verhalenverteller Johannes

Op vrijdagmiddag 11 mei bent u van harte welkom bij de Storytrail stadswandeling Hoorn: een bijzondere mix van historie en verteltheater. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij neemt u mee door de eeuwenoude binnenstad en vertelt u de mooiste historische verhalen, sagen en legenden.

Dwalend door straten en stegen brengt verteller Johannes het verleden van Hoorn op meeslepende wijze tot leven. Woeste zeeschuimers, deftige dichters, sluwe boeven en onbaatzuchtige helden: u zult ze tijdens deze wandeling allemaal tegenkomen. Hoor hun verhalen, voel met hen mee, ga misschien zelfs even in hun schoenen staan, lach, huiver, pink een traantje weg… en beleef een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Hoorn begint op vrijdagmiddag 11 mei 2018 om 14.00 uur op de Rode Steen. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-hoorn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling Hoorn is onderdeel van de Noord-Hollandse verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 6 t/m 13 mei van Storytrail stadswandelingen in Haarlem, Hoorn, Enkhuizen en Amsterdam. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter