6-13 mei 2018: de Noord-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

6-13 mei 2018: de Noord-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen
Beleef de geschiedenis van vier steden tijdens een Storytrail stadswandeling

Theatergezelschap Stadsavonturen komt in mei naar Noord-Holland met vier bijzondere vertelvoorstellingen. Verhalenvertellers nemen u mee op avontuurlijke ontdekkingstochten door Haarlem, Hoorn, Enkhuizen en Amsterdam. Ga mee en geniet van historische verhalen, sagen en legenden.  

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De vertellers van Stadsavonturen nemen u mee naar de diepe donkere geschiedenis van de Hollandse steden. Dwalend door straten en stegen beleeft u het verleden door de ogen van koningen, zeevaarders, viswijven, boeven en bouwmeesters. Een buitengewone ervaring die u niet snel zult vergeten!

Tijdens de Noord-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen is er een Storytrail stadswandeling in Haarlem (zondag 6 mei), Hoorn (vrijdag 11 mei), Enkhuizen (zaterdag 12 mei en Amsterdam (zondag 13 mei). Aanvang: 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon per voorstelling (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter