Zaterdag 12 mei: Beleef de geschiedenis van Enkhuizen met verhalenverteller Johannes

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Enkhuizen – Verhalenverteller Johannes

PERSBERICHT

Zaterdag 12 mei:
Beleef de geschiedenis van Enkhuizen met verhalenverteller Johannes

Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door Enkhuizen. Op zaterdag 12 mei is hij uw gids. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad kunt u genieten van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.  

Statige gevels, machtige kerken, de zeemuur langs de Zuiderzee: in Enkhuizen zijn de versteende getuigen van de rijke stadshistorie overal te bewonderen. Maar wie de geschiedenis écht wil leren kennen, gaat op zoek naar de verhalen achter de stenen. Verhalen over de helden en schurken die de stad bevolkten, lang vergeten sagen, geheime legenden. Meesterverteller Johannes gaat met u op zoek naar die verborgen schatten uit de stadsgeschiedenis. Met passie en humor brengt hij het verleden tot leven. Ga mee en geniet van een middag vol meeslepende, bizarre en ontroerende vertellingen.

De Storytrail stadswandeling Enkhuizen begint op zaterdag 12 mei 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-enkhuizen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Deze Storytrail stadswandeling Enkhuizen is onderdeel van de Noord-Hollandse verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 6 t/m 13 mei van Storytrail stadswandelingen in Haarlem, Hoorn, Enkhuizen en Amsterdam. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter