Zondag 13 mei: Storytrail stadswandeling – Beleef de geschiedenis van Amsterdam

anna-johanna-01-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 13 mei:
Storytrail stadswandeling – Beleef de geschiedenis van Amsterdam

Verhalenverteller Anna Johanna van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door Amsterdam. In het decor van de eeuwenoude binnenstad vertelt zij u de mooiste stadsverhalen, sagen en legenden. Vertrek: zondag 13 mei om 11 uur vanaf de Dam.

De Storytrail stadswandeling Amsterdam is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Zo beleefde u het hart van Amsterdam nog nooit. Anna Johanna neemt u mee naar de diepe donkere stadsgeschiedenis, waar wonderlijke verhalen verborgen liggen die bijna niemand meer kent. Dwalend langs de grachten ziet u de stad door de ogen van zeelui, kooplieden, keizers en sjouwermannen. Hoor verhalen van armoe en rijkdom, verbaas u over het Mirakel van Amsterdam en ontdek hoe een wereldstad kon verrijzen uit de moerassen tussen IJ en Amstel. Ga mee en geniet van een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling Amsterdam begint op zondag 13 mei 2018 om 11.00 uur op de Dam. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling Amsterdam is onderdeel van de Noord-Hollandse verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 6 t/m 13 mei van Storytrail stadswandelingen in Haarlem, Hoorn, Enkhuizen en Amsterdam. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter