Zondag 27 mei: Storytrail stadswandeling Leiden, een historische wandeling vol avontuur

franciscus-07-verteller-stadswandeling-storytrail-2

PERSBERICHT

Zondag 27 mei:
Storytrail stadswandeling Leiden, een historische wandeling vol avontuur

Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door Leiden. Op zondagmiddag 27 mei gidst hij u door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad. Onderweg beleeft u hoe Leiden in 1574 werd belegerd door het Spaanse leger én werd bevrijd door de Watergeuzen.   

Met passie en humor neemt verteller Franciscus u mee terug in de tijd. In zijn verhalen ontmoet u de helden en schurken uit de Tachtigjarige Oorlog. U maakt kennis met de gevreesde Spaanse bevelvoerder Valdez, u voelt uw maag knorren van de honger in de omsingelde stad, u verzint een geweldige list en u juicht de Geuzen toe als zij Leiden eindelijk komen ontzetten. Ga mee, geniet van een heerlijk vertel-avontuur en voel uzelf ooggetuige van de stadsgeschiedenis.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 27 mei 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter