Zondag 25 september: Storytrail stadswandeling met verhalenverteller door Amersfoort

https://stadsavonturen-online.nl/storytrail/wp-content/uploads/sites/2/2016/04/cropped-blok1.jpg

PERSBERICHT

september 2016

Zondag 25 september: Storytrail stadswandeling met verhalenverteller door Amersfoort

Op zondag 25 september 2016 kunt u op een nieuwe manier door de historie van Amersfoort wandelen. U gaat op avontuur en beleeft de eeuwenoude Amersfoortse verhalen. Een van de meestervertellers van theatergezelschap Stadsavonturen, neemt u mee op de Storytrail stadswandeling langs de mooiste plekjes van het oude centrum. Geniet van een theatervoorstelling vol lokale sagen en legenden.

Vrees niet, u wordt niet overladen met steen of jaartallen. De Storytrail laat de stad zien door de ogen van onze buren van honderden jaren geleden. Hun passie en drang bouwden Amersfoort op. Hun verhalen zijn bewaard gebleven en komen tijdens deze stadswandeling tot leven. Zeker doordat de verteller het publiek betrekt in de verhalen. Versla de draak, hoor alle leugens over de toren in het centrum van ons land en trek gezamenlijk de kei der keien. Red of veroordeel heksen en zie met je eigen ogen het spook van Amersfoort.

De verhalenwandeling begint op zondag 25 september op de Hof. Een ticket voor deze voorstelling kost € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl

— Einde Bericht —

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stadsavonturen (Henke Lever), telefoon 030-2467911 of info@stadsavonturen.nl.

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter