Zondag 2 oktober: Storytrail stadswandeling door Haarlem

Zondag 2 oktober: Storytrail stadswandeling door Haarlem

PERSBERICHT

September 2016

Zondag 2 oktober: Storytrail stadswandeling door Haarlem

Op zondag 2 oktober 2016 kunt u een wandeling maken door de historie van Haarlem. Verteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen heet u van harte welkom op de Grote Markt en laat u kennismaken met een aantal Haarlemse helden op kenmerkende locaties in deze prachtige stad.

Haarlem kreeg eerder stadsrechten dan Amsterdam, dat is een feit. Haarlem was de zetel van de graven van Holland en is de zetel van de bisschop van het bisdom Haarlem, dat is een feit. Maar meer feiten krijgt u niet. In plaats daarvan krijgt u verhalen. Want, wat waren dat voor mensen, die graven van Holland? U beleeft het beleg van Haarlem alsof u er zelf bij bent. U voelt de passie van Laurens Janszoon Coster voor de letterkunst. Haarlem heeft vele schatten en verteller Franciscus nodigt u uit om ze te komen ontdekken.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 2 oktober om 14.00 uur op de Grote Markt, bij De Hallen. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl.

— Einde bericht —

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henke Lever van Stadsavonturen: telefoon 030-2467911 of info@stadsavonturen.nl.

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter