25 februari: Ontdek de geschiedenis van Haarlem met verhalenverteller Godefridus

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail-7

PERSBERICHT

25 februari: Ontdek de geschiedenis van Haarlem met verhalenverteller Godefridus

Een prachtige stadswandeling met een mix van historie en verteltheater. Dat is de Storytrail stadswandeling Haarlem. Verhalenverteller Godefridus van Theatergroep Stadsavonturen gidst u door straten en stegen en vertelt de mooiste sagen en legenden uit de Haarlemse geschiedenis. Vertrek op zondag 25 februari om 14.00 uur vanaf de Grote Markt.

De verteller neemt u mee door de rijke Haarlemse geschiedenis. In de oude binnenstad liggen prachtige verhalen verborgen, uit lang vervlogen tijden. Godefridus brengt die verhalen op meeslepende wijze tot leven. U maakt kennis met de legendarische graaf Willem II, die Haarlem het stadsrecht schonk en het bijna tot keizer schopte. U beleeft het beleg van Haarlem in de Tachtigjarige Oorlog. U staat samen met Kenau Simonsdochter Hasselaer op de barricaden. En u leert alles over de edele boekdrukkunst. Ga mee met de Storytrail stadswandeling Haarlem en beleef een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 25 februari 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter