11 maart: Op avontuur in Middelburg met verhalenverteller Johannes

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

11 maart: Op avontuur in Middelburg met verhalenverteller Johannes

Op zondag 11 maart kunt u de geschiedenis van Middelburg beleven tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van Theatergroep Stadsavonturen gidst u door het diepe verleden van de Zeeuwse hoofdstad, tijdens een wandeling vol spannende en vermakelijke verhalen.

Achter de statige gevels van Middelburg gaan heel wat geheimen schuil. Hier woonden mannen en vrouwen die ervan droomden om de wereld te veroveren. Graven en gravinnen, dichters, ontdekkingsreizigers. Zij zetten Middelburg op de kaart. Verteller Johannes laat u de bizarre avonturen beleven van de notabelen van toen… Maar hij neemt u ook mee door de donkerste stegen, waar landlopers en zeeschuimers weer heel andere verhalen voor u in petto hebben. Ga mee met de Storytrail stadswandeling en geniet van een bijzondere mix van geschiedenis en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 11 maart 2018 om 14.00 uur op de Markt in Middelburg, voor de Drukkery. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter