Zondag 11 maart: Storytrail stadswandeling Zwolle met verhalenverteller Godefridus

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 11 maart: Storytrail stadswandeling Zwolle met verhalenverteller Godefridus

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door Zwolle. Op zondagmiddag 11 maart neemt hij u mee door de binnenstad én door de stadsgeschiedenis. Onderweg kunt u genieten van de mooiste Zwolse sagen en legenden.

De Storytrail stadswandeling Zwolle is een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één. De meeslepende verhalen van Godefridus nemen u mee naar het verre verleden. Zwolle was een machtige stad, nam het op tegen woeste roofridders, bouwde de hoogste kerktoren van de Lage Landen en gaf Kampen en Deventer het nakijken. U kunt het allemaal beleven tijdens de Storytrail stadswandeling Zwolle, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 11 maart 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter