25 juni en 14 juli 2017: Storytrail Middelburg, stadswandeling met verhalenverteller

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

25 juni en 14 juli 2017: Storytrail Middelburg, stadswandeling met verhalenverteller

Nieuw in Middelburg: de Storytrail stadswandeling. Een historische stadsrondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Meesterverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij neemt u mee naar de diepe donkere stadsgeschiedenis en vertelt het verhaal van Middelburg zo meeslepend dat u zich eeuwen terug waant in de tijd.

Middelburg is een stad van trotse graven, dappere zeevaarders en slimme uitvinders. En niet te vergeten: de stad van Jacob Cats, de gevierde volksdichter. Wandelend door prachtige straten en stegen leert u hen allemaal kennen. Ga mee, beleef het rijke verleden van de stad, hoor geheimen die eigenlijk niet voor uw oren bestemd zijn, lach en huiver… en laat een wonderboek voor u open gaan.

Stadsavonturen
Het van oorsprong Utrechtse theatergezelschap Stadsavonturen maakt al 20 jaar lang cultuurhistorische producties op locatie – samen met een bonte verzameling van schrijvers, historici, regisseurs, acteurs, verhalenvertellers en muzikanten. ‘Onze vertellers leiden hun publiek de stad in, én de geschiedenis in,’ legt initiator en regisseur Henke Lever uit. ‘Als je mee wandelt met een Storytrail, kom je terecht in een andere wereld. Een wereld die je echt beleeft. Het decor – de oude stad – is echt. En de belevenis is ook echt. De verteller vertelt niet alleen, hij neemt het publiek mee in zijn spel. In plaats van toeschouwer word je een deel van het verhaal.’

Verteldagen
Stadsavonturen maakte al Storytrails in meer dan 25 steden in het hele land. En nu dus ook in Middelburg, niet toevallig middenin het Middelburg 800-jaar. De wandeling in juli is onderdeel van  de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. U kunt dan drie dagen achtereen genieten van Zeeuwse stadsverhalen: in Middelburg (vrijdag 14 juli), Goes (zaterdag 15 juli) en Zierikzee (zondag 16 juli).

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 25 juni en vrijdag 14 juli 2017 om 14.00 uur op de Markt in Middelburg, voor de Drukkery. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Koop uw tickets uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de kortingscode STORYTRAIL7BS9437 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter