Elke zondagmiddag en donderdagavond in juni: Storytrail stadswandeling Utrecht

Zondag 19 maart 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Elke zondagmiddag en donderdagavond in juni: Storytrail stadswandeling Utrecht

Juni is verhalenmaand in Utrecht. Elke zondagmiddag en donderdagavond bent u van harte welkom bij de Storytrail stadswandeling Utrecht. Een van de verhalenvertellers van theatergroep Stadsavonturen neemt u mee door de stad én door de stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet van een heerlijke mix van legenden, theater en historie.

De Storytrail stadswandeling Utrecht is een historische rondleiding en een vertelvoorstelling in één. De verteller leidt u door donkere stegen, straten en binnentuinen. Daar liggen vergeten verhalen op u te wachten over strijd en liefde, verraad en heldenmoed. Laat u meeslepen in de avonturen van Utrecht, ontmoet eeuwenoude helden en schurken en voel u anderhalf uur lang in een andere wereld.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint in juni op zondagen (14.00 uur) en op donderdagen (20.00 uur) op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Koop uw tickets uiterlijk vier dagen voor de vertrekdatum met de kortingscode STORYTRAIL7BS5546 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter