Zondag 18 juni 2017: Storytrail stadswandeling Den Bosch

eric-de-beweerde-06-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 18 juni 2017: Storytrail stadswandeling Den Bosch

Ga op zondag 18 juni mee met de Storytrail stadswandeling ‘s-Hertogenbosch en beleef de bewogen stadsgeschiedenis alsof u er middenin staat. De Storytrail is een historische stadsrondleiding en een vertelvoorstelling in één. Verhalenverteller Erik de Beweerde van theatergroep Stadsavonturen is uw gids.

Verteller Eric schudt tijdens deze bijzondere stadswandeling de ene na de andere stadslegende uit zijn mouw. U ontdekt hoe de Hertog van Brabant negen eeuwen geleden de stad stichtte. U ontmoet de Bosschenaren van lang geleden. U beleeft hun vrolijke, spannende en meeslepende avonturen. En samen met uw mede-wandelaars vindt u de bron van de Bossche gezelligheid. Ga mee en laat u verrassen!

De Storytrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 18 juni om 14.00 uur voor het Stadhuis op de Markt in ‘s-Hertogenbosch. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-bosch. Koop uw tickets uiterlijk vier dagen voor vertrek met de kortingscode STORYTRAIL7ER5546 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter