Première 15 juli – Storytrail Goes, stadswandeling met verhalenverteller

Zondag 18 december: Storytrail Schoonhoven stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Première 15 juli: Storytrail Goes, stadswandeling met verhalenverteller

In Zierikzee en meer dan 25 andere steden is het al jaren een geliefd uitje: de Storytrail stadswandeling. Op zaterdag 15 juli 2017 kunt u deze bijzondere mix van historie en verteltheater voor het eerst ook meemaken in Goes. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij laat u de geschiedenis van Goes beleven met verhalen zo meeslepend dat u zich eeuwen terug waant in de tijd.

Verteller Johannes zal tijdens de wandeling niet veel jaartallen of andere feitjes over u uitstorten. ‘Je leert de geschiedenis van een stad het best kennen door de verhalen,’ zegt hij. En prachtige verhalen zijn er volop in Goes. Wandelend door de stad komt u oog in oog te staan met praatgrage viswijven, aalgladde boeven en gevierde boogschutters. Stuk voor stuk koppige Zeeuwen, maar hun passie, moed en vindingrijkheid zal u verbazen en verwarmen! Ga mee en ontdek een stad vol fantastische geheimen.

De Storytrail stadswandeling Goes is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Drie dagen achtereen kunt u genieten van Zeeuwse stadsverhalen: in Middelburg (vrijdag 14 juli), Goes (zaterdag 15 juli) en Zierikzee (zondag 16 juli).

De Storytrail stadswandeling begint op zaterdag 15 juli 2017 om 14.00 uur op de Grote Markt in Goes, voor het Stadhuis. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-goes. Koop uw tickets uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de kortingscode STORYTRAIL7BS9437 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter