Zaterdag 10 juni 2017: Storytrail stadswandeling Gouda

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zaterdag 10 juni 2017: Storytrail stadswandeling Gouda

Beleef de geschiedenis van Gouda op een manier die u nooit meer zult vergeten. Tijdens de  Storytrail stadswandeling Gouda op zaterdag 10 juni voelt u zich anderhalf uur lang onderdeel van de rijke stadshistorie. Meesterverteller Godefridus van theatergroep Stadsavonturen is uw gids.

De verhalenverteller neemt u mee terug naar de tijd dat Gouda een vooraanstaande kaas-, turf- en bierstad was. Op straat krioelt het dan ook van de schippers, handelaars en zakkendragers. Daar zitten zonderlinge figuren bij, met verbazingwekkende verhalen. Gaat u die verhalen horen? Nee, u gaat ze beleven! Sluit u aan bij de Storytrail stadswandeling Gouda en geniet van een heerlijke mix van geschiedenis en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zaterdag 10 juni 2017 om 12.30 uur op de Markt voor het Stadhuis. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Koop uw tickets uiterlijk vier dagen voor vertrek met de kortingscode STORYTRAIL7GE5546 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).
-Einde bericht-

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter