25 maart: Beleef het Beleg van Leiden met verhalenverteller Johannes

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail-8

PERSBERICHT

25 maart: Beleef het Beleg van Leiden met verhalenverteller Johannes

Op zondagmiddag 25 maart kunt u in de binnenstad van Leiden op stap met verhalenverteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen. Tijdens zijn Storytrail stadswandeling beleeft u het legendarische beleg en ontzet van Leiden in de Tachtigjarige Oorlog. 

Stel je voor: Leiden wordt belegerd en omsingeld door de vijand. Niets kan de stad meer in of uit: geen meel, geen brood, zelfs geen brief. De bevolking zit gevangen tussen de stadsmuren. Het eten raakt op. Honger, ziekte en wanhoop grijpen om zich heen. Alles wat de mensen kunnen doen is wachten. Maar waarop..?

In de Storytrail stadswandeling Leiden neemt verteller Johannes zijn publiek mee naar deze benarde tijd. Anderhalf uur lang zit u gevangen in de stad. Hoe zult u het beleg doorstaan? Ontdek het aan de hand van de spannende, bizarre en hilarische verhalen van Johannes. Ontmoet de helden en schurken uit 1574, ga in hun schoenen staan en vier feest als de Watergeuzen de stad eindelijk komen bevrijden. De Storytrail stadswandeling Leiden is een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 25 maart 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter