25 maart: Storytrail stadswandeling – ontdek de verhalen van Utrecht

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

25 maart: Storytrail stadswandeling – ontdek de verhalen van Utrecht  

Op zondagmiddag 25 maart kunt u Utrecht ontdekken tijdens een bijzondere Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Rinus Zwabber van Theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij neemt u op zwierige wijze mee door de stadsgeschiedenis en vertelt u de mooiste sagen en legenden. 

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. U beleeft de geschiedenis precies waar die zich ooit voltrok: in de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad. Verteller Rinus brengt de Utrechters van toen tot leven, en doet dat zo meeslepend dat u zich deel voelt van de stadshistorie. Maak kennis met historische helden en schurken, sta in hun schoenen, leef met hen mee en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 25 maart 2018 om 14.00 uur. Vertrek vanaf het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. . Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter