26 april en 28 mei 2017: Storytrail stadswandeling Den Haag

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Den Haag – Verhalenverteller Charlotte

PERSBERICHT

26 april en 28 mei 2017: Storytrail stadswandeling Den Haag

Op woensdag 26 april en zondag 28 mei 2017 kunt u de geschiedenis van Den Haag beleven tijdens een avontuurlijke Storytrail stadswandeling. Ga mee met een van de meestervertellers van theatergroep Stadsavonturen en geniet van vrolijke, spannende en soms bloedstollende verhalen.   

Dat de geschiedenis van Den Haag uit meer bestaat dan oude gebouwen en jaartallen, merkt u tijdens deze Storytrail al snel. De verteller tovert de stadsbewoners van vroeger tot leven en doet dat zo meeslepend dat u zich eeuwen terug waant in de tijd. U maakt kennis met deftige Hagenaars en volkse Hagenezen. U hoort alles over geld en macht, u huivert bij de lotgevallen van de gebroeders De Witt en ontdekt het geheim van de Haagse ooievaar. Zo beleeft u samen met uw mede-wandelaars een boeiende, vermakelijke en ook heel gezellige dag.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op woensdag 26 april om 11.30 uur en op zondag 28 mei om 14.00 uur bij het standbeeld van Willem van Oranje op het Plein. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer tot vier dagen voor vertrek met de kortingscode STORYTRAIL7GE6355 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter