Zondag 21 mei 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

Zondag 21 mei 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 21 mei 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

Op zondag 21 mei kunt u de geschiedenis van Utrecht beleven tijdens een zeer vermakelijke Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser van theatergroep Stadsavonturen is uw gids. Hij neemt u mee door de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad en brengt het verleden op onnavolgbare wijze tot leven.

De Storytrail van verteller Bastiaan is een stadswandeling met heel weinig jaartallen of andere droge feitjes. In plaats daarvan kunt u genieten van vrolijke, spannende en soms bloedstollende verhalen over de Utrechtse historie. De verteller schudt de sagen, legenden en anekdotes voor u uit zijn hoge hoed en voor u het weet, waant u zich eeuwen terug in de tijd. Zo beleeft u samen met uw mede-wandelaars een bijzondere en ook heel gezellige middag.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 21 mei 2017 om 14.00 uur op het Domplein. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer vóór 18 mei met de kortingscode STORYTRAIL7BS6355 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter