Zondag 14 mei 2017: Storytrail Breda, stadswandeling met verhalenverteller

eric-de-beweerde-03-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 14 mei 2017: Storytrail Breda, stadswandeling met verhalenverteller

Verhalenverteller Erik de Beweerde nodigt u uit voor een avontuurlijke ontdekkingsreis door de Bredase binnenstad. Op 14 mei bent u van harte welkom bij zijn Storytrail stadswandeling. Dwalend door straten, stegen en hofjes brengt hij de bewogen geschiedenis van Breda op onnavolgbare wijze tot leven.

Verteller Eric is geboren en getogen in Breda en schudt de prachtigste stadsverhalen uit zijn mouw. Over de wachters die ooit over de stad waakten vanaf de omloop van de toren. Over de deftige bewoners van de Catharinastraat. Over de begijnen in het Begijnhofje. En natuurlijk over het vermaarde Bredase Turfschip. Voor u het weet, waant u zich eeuwen terug in de tijd. Zo beleeft u samen met de verteller en uw mede-wandelaars een vrolijke, culturele en ook heel gezellige middag.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 14 mei om 14.00 uur voor het stadhuis op de Grote Markt. Tickets kosten € 17,- per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9,-). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer uiterlijk vier dagen voor de wandeling met de kortingscode STORYTRAIL7ER6355 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter