Zondag 14 mei 2017: Storytrail stadswandeling met verteller door Amsterdam

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 14 mei 2017: Storytrail stadswandeling met verteller door Amsterdam

Amsterdam is één groot mirakel. Dat ontdekt u al snel tijdens de Storytrail stadswandeling, een Mokumse mix van historie en verteltheater. Wandel op 14 mei mee met verhalenverteller Godefridus en beleef de mysterieuze geschiedenis van de hoofdstad.

Zo’n 800 jaar geleden bestond het hele gebied rond Amstel en IJ uit drassige moerassen, slappe veengronden en zompige klei. Hoe kon daar ooit een wereldstad verrijzen? En hoe kwam Amsterdam tot haar ongekende groei en bloei? Dankzij de God Neptunus, heerser over de wereldzeeën? Of door Vrouwe Fortuna, godin van geld en handel? En wat zou het 14e-eeuwse Mirakel van Amsterdam er mee te maken hebben? Verteller Godefridus ontrafelt de geheimen en deelt zijn aller sterkste Amsterdamse verhalen met u. U zult verbaasd staan!

De Storytrail stadswandeling Amsterdam begint op zondag 14 mei om 11.00 uur op de Dam bij de linker leeuw voor het Monument. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer vóór 11 mei met de kortingscode STORYTRAIL7GE6355 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter