Zondag 7 mei 2017: Storytrail stadswandeling door Utrecht

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 7 mei 2017: Storytrail stadswandeling door Utrecht

Op zondagmiddag 7 mei kunt u een bijzondere reis maken door de Utrechtse stadsgeschiedenis. Meesterverteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling. Met zijn meeslepende verhalen wekt hij de eeuwenoude sagen en legenden van de Domstad voor u tot leven.

Vanaf het Domplein neemt de verteller u mee door straten, stegen en verstilde binnentuinen. Voor u het weet, waant u zich eeuwen terug in de tijd, oog in oog met de schurken en helden uit de Utrechtse geschiedenis. Rinus brengt u geen saaie feitjes en jaartallen, maar bruisende en bloedstollende verhalen die u niet snel meer zult vergeten. Zo kunt u genieten van verteltheater, historie én een heel gezellige middag.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 7 mei om 14.00 uur op het Domplein. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer uiterlijk vier dagen voor de vertrekdatum met de kortingscode STORYTRAIL7PF6355 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter