29 november, 6 december en 20 december: Beleef de sagen en legenden van Gouda met de verhalenverteller van Stadsavonturen

StoryTrail-stadswandeling-Utrecht-verteller-Brot-van-Gromme-Kom-mee

PERSBERICHT

29 november, 6 december en 20 december:
Beleef de sagen en legenden van Gouda met de verhalenverteller van Stadsavonturen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 29 november, zondag 6 en zondag 20 december de StoryTrail stadswandeling Gouda. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Gouda – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. Lang genoeg om jezelf onder te dompelen in de mooiste en meest raadselachtige verhalen uit de stadshistorie.    

Het is 1552. Gouda is een stad van aanzien, rijk geworden door de handel in turf en bier. Maar het is ook een stad die te kampen heeft met oorlog, met grote verschillen tussen arm en rijk, en met uiterst strenge regenten. Er gebeuren vreemde dingen. Dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.

Wat voor dingen dat zijn? Je gaat het ontdekken tijdens de StoryTrail stadswandeling. De verhalenverteller neemt je mee in een fantastisch historisch avontuur, dat zich afspeelt in de donkere 16e-eeuwse stadsstegen. Bij de sluizen, waar de schippers er het hunne van denken. En op de markt, waar de viswijven altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Je zult ogen en oren te kort komen tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een belevenis voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 29 november, zondag 6 en zondag 20 december 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter