22 en 29 november: StoryTrail stadswandeling Leiden Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

22 en 29 november: StoryTrail stadswandeling Leiden
Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen

Op zondag 22 en zondag 29 november ben je van harte welkom bij een bijzondere StoryTrail stadswandeling door Leiden. Een van de verhalenvertellers van theatergroep Stadsavonturen neemt je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de eeuwenoude Sleutelstad.    

Wie mee gaat met de StoryTrail stadswandeling Leiden zal genieten van eeuwenoude kerken, poorten en stadspaleizen. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over het jaar 1574. Over de legendarische strijd met Spanje. Over honger en uitputting. Over list en dapperheid. Én over een heel bijzondere duivenhouder.

Dwalend door de schilderachtige straten tovert de verhalenverteller de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Leidens Beleg en Ontzet tijdens een verhalenwandeling die je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 22 november om 14:00 uur en op zondag 29 november om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter