22 november en 6 december: StoryTrail stadswandeling Deventer vol historische verhalen

deventer_yt

PERSBERICHT

22 november en 6 december:
StoryTrail stadswandeling Deventer vol historische verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 22 november en zondag 6 december de laatste StoryTrail stadswandelingen van dit jaar in de binnenstad van Deventer. Een van de verhalenvertellers van Stadsavonturen neemt je mee door de bewogen geschiedenis van de Hanzestad. 

Deventer is een van de oudste en mooiste steden van Nederland. Met de oudste en mooiste verhalen. Tijdens de StoryTrail stadswandeling wekt de verhalenverteller de eeuwenoude sagen en legenden stuk voor stuk tot leven.  

Dwalend door straten en stegen ga je de stadsbewoners van lang geleden ontmoeten. Die hebben ons veel te vertellen! De geleerde Geert Grote, de Deventer koekenbakkers, soldaten en valsemunters: ze hebben in hun tijd de meest fantastische avonturen beleefd.

Het mooie van de StoryTrail stadswandeling is: die avonturen ga jij zelf ook beleven, samen met de verhalenverteller. Wees welkom bij een vertel-avontuur dat je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zondag 22 november en zondag 6 december 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter