Zondag 15 november: StoryTrail stadswandeling Enkhuizen

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 15 november: StoryTrail stadswandeling Enkhuizen
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Franciscus

Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Enkhuizen. Op zondag 15 november neemt hij je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de eeuwenoude stad aan de Zuiderzee.    

Wie met Franciscus door Enkhuizen wandelt, zal genieten van de eeuwenoude kerken, poorten en pakhuizen. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over verborgen schatten. Over zinderende zeeslagen. Over goed en kwaad. En over een eenzame boerenjongen, op zoek naar het geluk.    

Dwalend door de schilderachtige straten tovert Franciscus de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Enkhuizen tijdens een verhalenwandeling die je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Enkhuizen begint op zondag 15 november 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/enkhuizen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter